"Кількість прольотів була такою, що порахувати неможливо": ЗСУ влаштували окупантам потужну "бавовну" в Токмаку

Українські воїни продовжують мужньо тримати оборону та вести наступальні дії на деяких ділянках фронту. Цієї ночі українські захисники влаштували окупантам потужну "бавовну" на Запоріжжі. ЗСУ ударили по позиціях ворога у тимчасово окупованому Токмаку. Про вибухи повідомили у мережі, передають Патріоти України.

Українським воїнам вдалося знищили чималу кількість живої сили ворога. Чисельність вибухів у тимчасово окупованому українському місті була такою, що важко злічити.

"Всю ніч у Токмаку на Запорізькому фронті було дуже гаряче! Кац*пи дохли, як мухи. Кількість прольотів була такою, що, навіть, порахувати не можливо", — йдеться у повідомленні. Окупанти також відключили стільниковий зв'язок та інтернет в Токмаку та Молочанську.


МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...