Кількість жертв та поранених зросла: Нові подробиці щодо удару росіян КАБами по Харкову (відео)

Російські війська у пʼятницю, 30 серпня, атакували Харків керованими авіабомбами. Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

За даними глави МВС Ігоря Клименка, у Харкові постраждали щонайменше 55 людей. На місцях ударів працюють оперативні служби.

Кількість загиблих зросла до шести, заявив очільник ОВА Синєгубов. Він уточнив, що близько 20 постраждалих перебувають у тяжкому чи вкрай тяжкому стані. Деякі люди втратили кінцівки. Триває рятувальна операція у житловому 12-поверховому будинку. На верхніх поверхах можуть бути люди, є ризик руйнування будівлі.

Офіс генпрокурора заявив, що за фактом масованої атаки по Харкову відкрили кримінальну справу (порушення законів та звичаїв війни, об'єднане з умисним вбивством — ч.2 ст. 438 КК України). Пошкоджено 12-поверховий будинок, навчальний заклад, житлові будинки, гаражі.

Олег Синєгубов розповів про наслідки російських ударів по Харкову:

  • в Індустріальному районі - приліт у 12-поверховий будинок. Загинуло троє людей, пошкоджено п’ять машин;
  • ще один приліт у тому ж районі - у дитячий майданчик, загинула 14-річна дівчинка, четверо постраждалих;
  • центральна частина міста — влучання в землю, спалахнула трава;
  • Слобідський район — влучання у складське приміщення, двоє постраждалих;
  • у тому ж районі - пошкоджено три будинки, постраждали шестеро людей.

Обіймала діджея та весело танцювала: Віцепрем'єрку Британії помітили на Ібіці після заяв прем’єра про "важкі часи" (відео)

п’ятниця, 30 серпень 2024, 21:51

Віцепрем’єр-міністерку Великої Британії Анджелу Рейнер зняли на відео на популярному курорті Ібіца після того, як голова британського уряду Кір Стармер попередив про "погіршення справ" у країні черези проблеми з фінансами. Про це повідомляє The Telegra...

Зеленський пояснив своє рішення звільнити Олещука з посади командувача Повітряних сил

п’ятниця, 30 серпень 2024, 21:00

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна повинна берегти людей і особовий склад, коментуючи своє рішення замінити командувача Повітряних сил ЗСУ, передають Патріоти України. «Я вирішив замінити командувача Повітряних сил Збройних Сил України»,...