Кім Чен Ин у важкому стані: Розвідка США дізналася про тяжку хворобу, операція не допомогла

Розвідка США почала серйозну негласну перевірку інформації про те, що лідер КНДР Кім Чен Ин знаходиться у важкому стані в реанімації після хірургічного втручання. Про це з посиланням на обізнане джерело в Білому домі повідомляє CNN, передають Патріоти України.

За словами співрозмовника каналу, Кім Чен Ин перебуває в серйозній небезпеці після операції. Першим про проблеми лідера Північної Кореї повідомило південнокорейське інтернет-видання Daily NK. За його даними, Кім Чен Ин проходить медичне лікування на віллі в курортному повіті Хянсан за межами Пхеньяна після операції на серці.

"Наскільки я розумію, він боровся (з серцево-судинними проблемами) з серпня минулого року, але стан погіршився після неодноразових відвідувань гори Пекту", – розповіло джерело.

Воно також стверджувало, що Кім Чен Ин зіткнувся з проблемами зі здоров'ям в останні місяці через ожиріння, куріння і стресу. Останній раз лідер з'являвся на публіці 11 квітня. Тоді він відвідав засідання Політбюро правлячої Трудової партії. До того ж, 15 квітня, в річницю від дня народження засновника КНДР Кім Ір Сена не було традиційних новин про візит його онука в Кимсусанський Палац Сонця.

На Донеччині російський БПЛА скинув гранату на легковик із людьми (фото)

неділя, 5 травень 2024, 13:40

У неділю, 5 травня, безпілотник із гранатою атакував авто із цивільними у Покровському районі Донецької області. Внаслідок вибуху поранення дістали троє людей: 68-річний чоловік та двоє жінок 49 та 67 років. Про це повідомляє Донецька обласна прокурату...

В ISW пояснили, що стоїть за оголошенням РФ у розшук політичних і військових лідерів України

неділя, 5 травень 2024, 12:30

Оголошення Росією у розшук президента України Володимира Зеленського та ще кількох політичних і військових лідерів є частиною її інформаційної операції з дипломатичної ізоляції країни. Кремль і не думає полишати спроб представити свою неспровоковану аг...