Кінець близько? У Росії почали ламатися літаки, які перевозять оточення Путіна

Цього місяця в Росії зафіксували вже кілька авіапригод із літаками Спеціального льотного загону "Россия", передають Патріоти України.

Це підприємство забезпечує перевезення посадових осіб, а також представників спеціальних служб і Збройних сил РФ. Як пише російський проект ВЧК-ОГПУ, один з інцидентів стався 6 березня в московському аеропорту Внуково.

Так, під час посадки борту ТУ 214 сталася поломка гальмівних колодок однієї з бічних стійок шасі, це ледь не призвело до викочування літака за межі злітно-посадкової смуги. На борту могли перебувати співробітники Федеральної служби охорони і президентського протоколу, які летіли з відрядження.

За даними журналістів, раніше в іншого борту Спеціального льотного загону виникли проблеми з механізацією крила. Цей літак віз до Краснодара людей із супроводу диктатора Путіна.

Крім того, у серпні в Читі довелося екстрено посадити Ту 214. Заявлялося, що це сталося через потрапляння птаха у двигун, однак насправді сталася поломка шасі.

Поломки літаків у Росії: останні новини

Як відомо, через повномасштабний напад на Україну в Росію заборонили постачати запасні частини для літаків. У мережі систематично з'являються повідомлення про різні поломки та інциденти в цивільній авіації. За даними ЗМІ, у 2022 році в РФ зафіксували 60 випадків несправностей літаків, а вже у 2023 - понад 180.

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...

Скоро в Україні? Британці вперше випробувували лазерну зброю проти безпілотників

субота, 27 липень 2024, 20:30

Цей зразок лазерної зброх вже здійснив понад 40 тисяч тестових годин і знищив понад 400 цілей. Британська оборонна компанія Raytheon вперше в історії країни випробувала проти безпілотників лазерну зброю, інтегровану в бронемашину, передають Патріоти Ук...