"Кінець епохи бідності. Для окремого "слуги народу": Стало відомо про "захмарну" премію Милованова в 1630%

Заробітна плата Тимофія Милованова, з урахуванням запропонованої премії, може скласти 271 тисячу гривень.

Тимофій Милованов. Фото: Українська правда.

Міністр економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов може отримати премію за листопад-2019 у розмірі 1630% або 236 тисяч гривень. Про це йдеться в документі, опублікованому DT.UA, передають Патріоти України.

Він був адресований Кабінету міністрів. Таким чином, заробітна плата Милованова, з урахуванням запропонованої премії, може скласти 271 тисячу гривень. У таблиці також зазначено, що за вересень міністр отримав премію у 345%, а за жовтень – 587,5%.

Зазначимо, остаточний розмір премії міністру має узгодити уряд. У наявному документі ця графа порожня. "Ну ось і настав він: кінець... Епохи бідності... Для окремо взятого "слуги народу", – обурився на своїй сторінці у Facebook колишній віце-прем'єр України Павло Розенко.


"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...