Кінець "епохи бідності" нардепа "Юзіка": Дружина екскоміка "95 кварталу" купила собі автівку за 2 000 000 грн, розслідування

Після того, як Юрій Корявченков став народним депутатом від "Слуги народу", його дружина Тетяна зареєструвалася фізичною-особою підприємцем і підвищила свій заробіток. У 2019 році її прибуток становив понад 1,5 млн грн, у 2020-му – більше ніж 3 млн. У минулому році вона придбала Toyota Land Cruiser за більш ніж 2 млн грн. Про це повідомляє "Слідство.Інфо, зазначають Патріоти України.

До цього Тетяна Корявченкова працювала директоркою ТОВ "Кіностолиця", засновником якого є бізнес-партнер президента Володимира Зеленського Борис Шефір. А ось її чоловік, за даними з декларації, заробив менше.

Так, у 2019 році він заробив трохи більше ніж пів мільйона гривень. При цьому на основному місці роботи в "Квартал 95" – менше за 80 тис. грн, а в Управлінні справами ВРУ – 152,6 тис. грн. Решта – дохід від реклами чипсів.

У 2020-му прибуток нардепа становив трохи менше ніж пів мільйона гривень.

Однак істотні поліпшення матеріального становища дружини нардепа Корявченкова дозволили їм не лише придбати машину і збільшити фінансові заощадження, а навіть закрити довготривалий кредит у банку. Сім'я виплачувала цей кредит за квартиру в Києві з 2008 року, а його сума становила майже $181 тис.

Раніше повідомлялося, що Комітет виборців проаналізував декларації українських нардепів за 2020 рік. Так, 97 депутатів фракції "Слуга народу" та членів їхніх сімей придбали в минулому році авто, квартиру або землю.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...