Кінець "епохи бідності"? "Слуга народу" проведе новорічний корпоратив за мільйон гривень, - Корнієнко (відео)

Фракція "Слуги народу" проведе новорічний корпоратив за гроші спонсорів, який обійдеться їм у близько мільйона гривень. Про це заявив заступник глави фракції Олександр Корнієнко в інтерв'ю Pavlovskynews, передають Патріоти України.

Як повідомляється, проходити вечірка буде в одному з найдорожчих київських нічних клубах - CHI. Відзначається, що, крім депутатів, на вечірку прибуде Офіс президента і Кабмін. Тому в те, що корпоратив обійдеться в мільйон, віриться насилу. Більш реальна цифра, на думку журналіста Андрія Павловського, становить 2-3 мільйони гривень.

За словами Корнієнка, фінансувати вечірку будуть спонсори партії, тобто підприємці, які жертвують партії фінанси на їх роботу. Напередодні журналісти з "Бігус.інфо" опублікували розслідування, де розповіли, що правоохоронці під час одного з обшуків знайшли печатки всіх цих різних фірм спонсорів в одній квартирі.

"Звичайно ж, можна повірити, що працюють підприємці, податки платять, створюють робочі місця і тут гроші партії дають, щоб ті з салютами відгуляли новорічний корпоратив. Я мало в це вірю. Спонсори, які платять за такий банкет, добре розуміють, що "Слуги народу" ще відпрацюють вкладені в гулянку гроші", - пише Павловський в Facebook.

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...