Кінець гучного проекту скреп? Будівництво "Північного потоку-2" перервали, - Der Spiegel

Роботи по будівництву "Північного потоку-2" перервали через погіршення погодних умов. Вони будуть відновлені вже на наступному тижні. Російське трубоукладальне судно "Фортуна" було змушене призупинити роботи через шторм. Про це повідомляє видання Der Spiegel, передають Патріоти України.

Повідомляється, що на минулих вихідних судно "Фортуна" завершила морські випробування і почала укладання "Північного потоку-2" у водах Данії. Але прокласти встигли лише кілька сотень метрів трубопроводу.

"Газпром" планує ввести в експлуатацію газопровід "Північний потік-2" у 2021 році. До теперішнього часу із 2 тис. 460 км газопроводу укладено понад 2 тис. 300 км. Залишилося прокласти близько 120 км у водах Данії і більше 28 км – у водах Німеччини.

Раніше прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький розкритикував "Північний потік-2" і закликав не допустити реалізацію проєкту. "Згоден із німецьким президентом, що післявоєнні борги не були сплачені, але "Північний потік-2" не є компенсацією. Це крок за спиною Європи, антиєвропейський проєкт, який незабаром може послужити агресивній політиці Росії", – заявив він.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...