"Кінець війни може бути дуже простим: капітуляція, звісно, Росії, яку ніякий Путін не підписуватиме", - Пугачов

Війна Росії проти України може закінчитися лише капітуляцією РФ. Таку думку в інтерв'ю головній редакторці видання "Гордон" Олесі Бацман висловив ексбанкір з РФ, колишній друг президента РФ Володимира Путіна Сергій Пугачов, передають Патріоти України.

"Як закінчуються війни? Я бачу абсолютно чітко... Це моя персональна думка. Кінець війни може бути дуже простим. Тобто це може бути капітуляція: звісно, Росії, – яку ніякий, звісно, Путін не підписуватиме; пакт про капітуляцію. Це буде якийсь колективний уряд, який бере на себе всі обов'язки і зобов'язання та права підписувати такого типу... Я не знаю... Якийсь тимчасовий уряд. Назвемо його так. Тобто, власне, за німецьким сценарієм зразка 1945 року", – сказав Пугачов.

Він додав, для цього необхідні "певні умови". "Тобто це ж не просто підписують: "Все, вибачте, ми більше не будемо", – а підписують і кажуть: "Дивіться. Ми виплачуватимемо репарації". І основний момент: "Ми відмовляємося взагалі від ядерної зброї", – зазначив він.

За словами Пугачова, необхідно створити міжнародну групу, яка вилучатиме ядерну зброю у РФ, і її більше "не буде ніколи на цій частині суші".

"Ну і багато чого іще. Але окрім усього іншого, ще, можливо, і найімовірніше, це відбуватиметься десь у Москві: припустімо, у Кремлі. Припустімо, [президент України] Володимир Зеленський десь підписуватиме це в Кремлі. На сьогодні антипутінська, антиросійська коаліція – вона за кількістю країн перевищує антигітлерівську. Тобто вони десь мають... Це просто факт. Тобто вони мають десь зібратися. Вони де зберуться? Звісно, у Кремлі. Або якщо Кремль на той момент буде, так би мовити, підлягати реконструкції, то, можливо, десь в околицях", – сказав Пугачов.

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...