Кінець вже ближче? Лукашенко підозрює свої спецслужби у можливій зраді й намагається захиститися

Незаконно обраний президент Білорусі Олександр Лукашенко нібито боїться зради з боку своїх спецслужб, зокрема, комітету державної. Щоб захиститись, диктатор (за заявами ЗМІ) комплектує власну охорону, використовуючи співробітників приватної компанії, передають Патріоти України.

Лукашенко нібито побоюється, що його можуть ліквідувати й, можливо, у білоруському КДБ готові піти проти нього. Тому диктатор за допомогою приватної охоронної компанії нібито сформував новий підрозділ особистої охорони. За інформацією білоруського підпілля, йдеться про компанію "ГардСервіс", на яку вже покладено завдання щодо формування ПВК для участі у війні проти українців.

В РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...

"Загін задоволень" Кім Чен Ина: Скільки незайманок корейці приносять у жертву своєму комуністичному божеству

четвер, 2 травень 2024, 9:34

Отакий соціалізм вибудували в КНДР. От за це було пролито кров мільйонів людей. Щороку диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин нібито відбирає 25 незайманих дівчат для свого "загону задоволень". Про це розповіла Пак Енмі, яка втекла з КНДР. . За словами П...