Кіркоров співав на честь "урочистої події": Проросійські сили Молдови створили у Москві блок "Побєда"

У неділю, 21 квітня 2024 року, в Москві відбувся установчий з'їзд молдавського проросійського політичного блоку "Побєда". Організаторами виступили Ілан Шор, Марина Таубер, Євгенія Гуцул та Дмитро Константінов. Трансляція з'їзду велася у Facebook, передають Патріоти України.

Головною дійовою особою з'їзду був скандальний молдавський олігарх Ілан Шор, що нині переховується від правосуддя в столиці РФ. Він є спонсором забороненої наразі в Республіці Молдова партії "Шор", яку формально очолює політикня та колишня спортсменка Марина Таубер.

Окрім того, до проведення установчого з'їзду блоку "Побєда" долучилося легальне керівництво Гагаузької автономії - очільниця цього автономного територіального утворення Євгенія Гуцул та голова парламенту Гагаузії Дмитро Константінов.

Блок названо передвиборчим, оскільки його творці мають намір долучитися до осінніх парламентських виборів у Молдові. "Побєда" виступатиме проти входження Молдови до Євросоюзу й натомість підтримуватиме курс на членство в Євразійському економічному союзі (ЄАЕС), наголосили на з'їзді.

У себе в телеграмі Шор назвав сьогоднішній з'їзд "об'єднанням молдавської опозиції". В своїх виступах керівники нового блоку дякували Росії за підтримку. Завершився з'їзд концертом за участю Філіпа Кіркорова.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...