"Кісінджер теж із нами": Орбан заявив про існування "табору миру" для вирішення війни РФ проти України

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив про існування «табори миру», де вирішення війни в Україні можуть бачити мирними переговорами. У своїй заяві за 14 жовтня він наголосив, що є ті, хто бачить саме такий розвиток подій, передають Патріоти України.

«Святіший Отець виступає за мир. Кісінджер виступає за мир. Ми були в Німеччині, там є поважний філософ на ім'я Габермас, лівий, не з нашої політичної спільноти. Але він говорить те саме, що й ми. Там американці, республіканці, бізнесмени світового масштабу. Я відчуваю, що голос за припинення вогню, а потім за мирну угоду після припинення вогню стає сильнішим», — заявив Орбан.

За його словами, до «табору миру» входить і Угорщина, і там рішення війни в Україні бачать через мирні переговори. Орбан вважає, що санкції проти Росії погано розроблені, а енергетичні обмеження – це сумнівний механізм. Він вважає, що санкції зазвичай запроваджують ті, хто має домінуюче становище.

"Зараз в енергетичному секторі сумнівно, що ми маємо домінуючу позицію, тому що ми є покупцями, а росіяни є постачальниками", - заявив прем'єр.

11 жовтня Орбан заявив, що, на його думку, «перемир'я» у пов'язаній Росією повномасштабній війні мають укладати не Україна та Росія, а країна-агресор та США, які постачають Україні такі ресурси, як зброя та інформація.

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...