"Кладуть нас касетами з ранку до вечора": Окупант-якут раптово "прозрів" і поскаржився на командування РФ і втрати у війні

Російський окупант поскаржився на великі втрати путінської армії в Україні. За його словами, вбиті та поранені загарбники лежать на полі бою і їх ніхто навіть не збирається евакуювати, передають Патріоти України.

Також воєнний злочинець заявив, що артилерія армії РФ не працює. Відео з ниючим окупантом опублікував у Telegram журналіст Костянтин Андріюк .

Окупант-якут поскаржився, що його мобілізували на війну проти України у вересні 2022 року і відтоді не відправляли у відпустку. При цьому заявив, що командування закинуло групу загарбників у лісосмугу, частину яких вже ліквідували українські військові за допомогою касетних боєприпасів.

Загарбник заявив, що вбитих та поранених командування не збирається евакуювати, а також поскаржився на відсутність підтримки артилерійського вогню.

"Я мобілізований з республіки Якутія, перебуваю тут з вересня 2022 року. У відпустки нас не відправляють, нас закинули в таку лісосмугу, кладуть нас касетами з ранку до вечора. Тут хлопці "двохсоті", "трьохсоті" лежать, усім на них нас**ти. Артилерія наша не працює, нас не прикривають, нам не допомагають. Хлопці тут лежать "двохсоті", "трьохсоті", нас не евакуюють. Треба вже міняти чи щось робити", – скаржиться окупант.


Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...