Класний привід для піару: Зеленський показав фото з новою іменною формою збірної України

Президент Володимир Зеленський увечері 8 червня опублікував кілька фото з новою формою збірної України з футболу. Вони викликали бурхливу реакцію як українців, так і росіян. Фотографії були оприлюднені в офіційному Instagram-акаунті українського президента, передають Патріоти України.

Зеленський отримав свою іменну форму з символічним номером 95. У коментарях президент зазначив, що екіпіровка "особлива" і "вміє шокувати". "На ній кілька символів, які об'єднують українців від Луганська до Ужгорода, від Чернігова до Севастополя", - йдеться в повідомленні глави України.

Очевидно, під "символами" він мав на увазі контури українських кордонів і слова "Слава Україні - Героям слава", які викликали таку гостру реакцію Москви.В кінці свого повідомлення Зеленський підкреслив, що Крим є територією України.

Пост президента не залишив байдужими користувачів Instagram. Вже за годину після публікації він набрав близько 100 тисяч лайків і величезну кількість коментарів. Українцям фотографії сподобалися. "Круто", "Вова, жги", "Слава Україні", "Вау", - пишуть в коментарях українські користувачі. А ось росіяни дуже болісно відреагували. Вони кинулися ображати українського президента, що Крим нібито їх. Пропагандистка Кремля Ольга Скабєєва із чоловіком теж не втрималися від дописів із цього приводу:


Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...