Класичний дебілорашизм: На Росії річку з назвою Упа "записали" в посібники українських "фашистів"

Московські пропагандисти епічно осоромились через власне невігластво

Російські новинні агентства несподівано записали річку Упа в число об'єктів, заборонених в РФ. Назва річки - Упа - автоматично супроводжувалося посиланням, що організація УПА екстремістська і заборонена в Росії, зазначають Патріоти України.

На дивні уточнення в статтях журналістів «Газети.ру» першим звернув увагу автор проекту «Архітектурні надмірності» Павло Гнілорибов.

Надалі уточнення з тієї ж серії виявилися на сайтах «Дни.ру» і «Політексперт».

Автори проекту tjournal.ru, що аналізують російські ЗМІ, прийшли до висновку, що в редакціях надто завзято прагнули виконати закон про ЗМІ і тому використовували функцію автоматичного додавання фрази про забороненої організації УПА. А у випадку з річкою Упа ця функція спрацювала не так, як гадалося - сталося «помилкове спрацьовування».

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...