"Класичний психопат та садист": Екс-бранець Асєєв розповів про найжорстокішого ката донецької "Ізоляції"

В інших "тюрмах" на окупованій території тортури припинялися, якщо з в'язня вибивали потрібні свідчення. А ось в "Ізоляції" все було інакше.

Станіслав Асєєв. Фото: Дзеркало тижня.

Український журналіст Станіслав Асєєв розповів під час інтерв'ю про людей, які катували в'язнів "Ізоляції" в Донецьку, де Асєєва утримували понад два роки. За словами колишнього бранця, найстрашнішою людиною серед персоналу "Ізоляції" був "Палич" - явний соціопат з нахилами садиста, передають Патріоти України.

Станіслав Асєєв розповів, що в "Ізоляції", де знаходилися і українські полонені, і колаборанти, не бачили різниці між в'язнями та катували всіх однаково. І, як розповів Асєєв, колаборанти "переламувались" від тортур значно частіше і значно швидше, ніж "ук**пи". Напевно, тому, що українські полонені були як мінімум психологічно готові до випробувань, оскільки чітко розуміли: вони - у ворогів. А колаборантів катували, так би мовити, свої ж, що і в найбільшій мірі ламало їх психіку. Асєєв розповідає, що найбільш моторошним часом в "Ізоляції" був період керування цією "в'язницею" "Палича".

"Ця людина - це класичний психопат і садист, який не відчуває будь-якого співчуття до інших людей", - розповідає Асєєв. За інформацією українських ЗМІ, мова йде про Дениса Павловича Куликівського - колишнього співробітника української системи виконання покарань, який перейшов на сторону "ДНР" і керував "Ізоляцією" до початку 2018 року. Про нього як про патологічно жорстоку людину згадують багато колишніх в'язнів.

Станіслав Асєєв каже, що в інших "тюрмах" на окупованій території тортури припинялися, якщо з в'язня вибивали потрібні свідчення. А ось в "Ізоляції" все було інакше: "За часів "Палича" не мало значення, підписав бранець якісь папери чи ні. Над людиною продовжували знущатися протягом усього часу, який він знаходиться в цій в'язниці. Неважливо - "ук**п" він, чи належить до так званого "ополчення", або співробітник так званого "МГБ". Втім, журналіст зазначив, що "Палич" - не єдиний нелюд в тій "в'язниці", яка працювала і, на жаль, продовжує працювати в якості якоїсь машини по "перемелюванню" людей. Там катують просто тому, що отримують від цього задоволення. І не варто шукати в цьому ідеологічне підгрунтя. Його просто немає. А є лише тортури і знущання. "Палич" не єдиний з якоюсь патологією. Але ця людина - це класичний психопат і садист, який не відчуває будь-якого співчуття до інших людей", - розповів Станіслав.

Джерело: УНІАН

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...

"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 у Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...