Ключове питання: Генерал США оцінив, скільки людей потрібно призвати Україні для контрнаступу

Американський генерал-майор у відставці та співзасновник благодійного фонду Osprey Global Solutions Ukraine Девід Грандж відповів, скільки Україна має мобілізувати людей для оборони та контрнаступу. Про це відомо з його інтерв’ю "Радіо Свободі", передають Патріоти України.

Генерал зазначив, що інформація про кількість призовників близька до такої, яку можна оприлюднювати обмежено. "Однак це має бути, напевно, близько 500 тисяч. Я кажу це, тому що вам необхідно призвати більше, ніж ви насправді збираєтеся залучити одночасно, оскільки в певний момент війська на фронті потрібно міняти", — припустив Грандж.

Він пояснив, що США проходили через це кілька разів, і процес "складний". Військовий експерт наголосив, що важливо, аби новобранці проходили "дуже ґрунтовні навчання".

"Якщо цього не зробити й не підготувати новобранців, ви матимете проблеми на всіх етапах бойових завдань. Тож це ключове — якісна тренувальна програма й інтеграція в різні підрозділи: відповідні чоловік чи жінка — у відповідний підрозділ", — пояснив Грандж.

Він уточнив, що компетенції та навички призовників мають бути адаптовані до роботи у війську. "Звичайно, якщо це вдасться. Не кожен отримає те, чого бажає, але це дуже важливо — раціонально використовувати наявні таланти й адаптувати їх до навичок, які необхідні у війську", — додав американський генерал.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...