​"Клоуны скорее закончатся в цирке, чем у них": Кошкіна розкритикувала "слуг народу" після витівки нардепа Камельчука

Відома українська журналістка Соня Кошкіна різко прокоментувала обрання депутата від "Слуги народу" Юрія Камельчук спікером по темі Covid passes and certificates (ковід-паспорта і сертифікати) від політичної групи Європейської народної партії (EPP) в дебатах на сесії ПАРЄ. У своєму телеграм-каналі вона нагадала, як ще в грудні Камельчук в ТБ-ефірах розповідав, що "Covid - вигадана хвороба", а витрати на закупівлю вакцин державою - "пастка", передають Патріоти України.

"Клоуны скорее закончатся в цирке, чем в "Слуге народа". Там их запас неисчерпаем. Вот, сегодня. Нардеп Юрий Камельчук (есть такой, да) сообщает у себя в "ФБ" об избрании его в качестве спикера на дебаты на сессии ПАСЕ. Тема дебатов: "Ковид-паспорта и сертификаты". Избирали как представителя от EPP - Европейской народной партии. Роль важная. Статусная. Позиция публичная. Если б не одно "но". Еще в декабре Камельчук в эфирах рассказывал, что "ковид – выдуманная болезнь", а траты на закупки вакцин государством – "западня". Сам он в вакцины, разумеется, не верил. Все это - прямые цитаты", - зазначила Кошкіна.

Журналістка нагадала, що заява викликала скандал, відразу після якого його колега по "СН" Дмитро Гурін закликав не звертати увагу на слова Камельчука, "поскольку такого депутата не существует".

"Высокие там у них отношения. Созидательные. Думаете, руководство "СН" сделало какие-то выводы? Камельчуку ограничили публичность? Исключили его, от греха подальше, из состава международных парламентских делегаций? Чтоб хоть там что-то не ляпнул. Ха-ха. Как бы ни так! Руководство "СН" занято тем, как стать "секси", а подобная чепуха - тлен. Кушайте теперь, дорогие, не обляпайтесь!" - написала журналістка.

Більш того, Кошкіна зазначила, що Камельчук публічно виступає проти абортів і легалізації проституції, посилаючись на власні знання ведичних наук. "П. с. Кстати. По поводу "секси". Камельчук выступает за запрет абортов и против легализации проституции. Говорит, что "проституция - раздача своей энергии, особенно иностранцам. Я, с этой точки зрения, скажу, что подобное приводит к уменьшению количества энергии в самой Украине" (цитата - из эфира "Громадського"). Знает он об этом … "из ведических наук". Почему не из календаря майя, стесняюсь спросить. Ааааааааа!!!! Пшонкаголовногомозга. Считаю, если в ПАСЕ будут дебаты по правам женщин, именно Камельчука следует сделать главным докладчиком. Дно", - заявила вона.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...