Клоунів у владі має бути більше? Мережу підірвав несподіваний танок кандидата в мери Херсона на зустрічі з виборцями (відео)

Скандальний депутат з Херсону Артем Кіяновський, а тепер ще й кандидат в мери цього міста, під час зустрічі з виборцями пустився в танок, несподівано почав танцювати прямо серед вулиці. Відео опублікувала очевидець Оксана Лісіцина, зазначають Патріоти України.

"Вибори в Херсоні. Кандидат на посаду мера міста Артем Кіяновський від партії Наш край на зустрічі з виборцем. Ай не не не не, ай не не!" - прокоментувала відео жінка.

Невідомо, що стало причиною такої поведінки кандидата, але видно, що люди, які стоять на передньому плані щосили розважаються і навіть аплодують Кіяновському.

У коментарях піднялася справжня буря, українці обурюються, що кандидат в депутати поводиться таким чином ще й серед вулиці.

"Клоуни вилазять як таргани. Дивитися соромно", "Ганьба! Клоуни! Виберіть мене, назівається!", "Вибери мене, вибери мене, птиця щастя завтрашнього дня", "Перетворили Україну в цирк", "Хліба немає і не буде нації, але видовище головне", - пишуть вони.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...