"Кличко його переможе інтелектом": Добкін-"байкер" прорекламував свою кандидатуру в мери Києва на вінтажному мотоциклі (відео)

У ролику звучить пісня "Як тебе не любити, Києве мій", проте слова змінені на: "Як тебе не любили, Києве мій".

Екс-нардеп від "Партії регіонів" Михайло Добкін випустив агітаційний ролик до виборів мера Києва, в якому знявся в образі байкера. Файл із відео політик опублікував у своєму Telegram-каналі 13 липня. Незвична роль Добкіна викликала хвилю обговорення в соцмережах, повідомляють Патріоти України.

У ролику звучить пісня "Як тебе не любити, Києве мій", проте слова змінені на: "Як тебе не любили, Києве мій". Для відео відомі місця столиці України зняли з висоти пташиного польоту. Також у ролику показано, як Добкін у косусі, окулярах і шоломі під'їжджає на мотоциклі до пам'ятника засновникам міста.

У мережі з'ясували, що Добкін покатався на дорогому Indian Chief Vintage. "У такій комплектації він коштує від 800 тис. гривень", – написав один із користувачів. "Міша, у тебе нудне обличчя... Ніхто грошей не дасть", "У контексті наявних кандидатів у мери Київ нагадує жертву групового зґвалтування", "Текст по-дебільному написали Міші знову", – пожартували коментатори.


Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...