"Кличко не знає протоколу!": В ОП відреагували на заяви мера Києва, якому не дали зустріти Меркель у "Борисполі"

Раніше Віталій Кличко заявив, що його не впустили на зустріч Ангели Меркель в аеропорту. В Офісі Президента зазначили, що насправді міський голова Києва таки потрапив на неї. Радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк розповів, що у таких випадках протокол завжди працює чітко – визначають порядок зустрічі, хто зустрічає, рівень представництва від країни, передають Патріоти України.

У Зеленського прокоментували інцидент з Кличком

Усіх, хто зустрічає гостей, напередодні повідомляють про це, узгоджують формат. Окрім того, навіть якщо виникає додаткова потреба когось терміново додати – протокол це швидко робить.

"Як факт – Кличко брав участь у зустрічі. Можливо, він просто не знає, як узгоджуються протокольні деталі і які це взагалі деталі", – повідомив радник глави ОП.

Він вважає, що мер Києва "запанікував і влаштував трохи наївний скандал перед тим, як його пропустили". Подоляк припустив, що це – тактика піарників Кличка – "влаштовувати такі дрібні та навіть дріб'язкові скандали з відверто інфантильним підтекстом, щоб привертати увагу до Кличка і намагатись дискредитувати й державу і виконавчу вертикаль".

"Навряд чи Кличко від цього щось виграє і точно було б краще, якби він направляв свою енергію не на такі інфантильні речі", – підсумував радник Єрмака.

Крім того, він наголосив, що краще б мер спрямовував її на забезпечення результатів для столиці.

Кличко заявив, що його не впустили на зустріч Меркель

  • Канцлерка Німеччини Ангела Меркель 22 серпня прибула в Україну. Віталій Кличко повідомив, що не зміг її зустріти, як це було під час попередніх візитів, бо його не впустили в аеропорт.
  • Мер столиці оприлюднив відео, видно, як він намагається пройти, однак йому відмовляють, пояснюючи це відсутністю його прізвища у списку.
  • Згодом у мережі Кличко зазначив, що влада таким вчинками "демонструє не консолідацію зусиль, а дріб'язковість і слабкість".

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...