Кличко, Шовковський і не тільки: Журналісти показали, на чому їздять київські депутати (відео)

Журналісти показали кортежі автомобілів київських можновладців, зокрема мера столиці Віталія Кличка, а також депутатів Марини Порошенко та Олександра Шовковського, інформують Патріоти України.

Як говориться у сюжеті каналу KYIV.LIVE, мер Києва Віталій Кличко на роботу вже кілька років їздить на позашляховиках Toyota Sequoia. Кортеж Кличка складається з двох автомобілів: у першому їдуть мер і його помічник, який одночасно виконує роботу водія та охоронця, у другій машині їдуть охоронці.

"Варто зазначити, що в податковій декларації Кличка вказаний тільки один автомобіль – японський джип вартістю в 1 330 000 гривень. Друга машина зареєстрована на його дружину – Наталію Єгорову. У власності мера є ще байк - Fine Custom Puncher, вартістю 600 000 гривень", - кажуть журналісти.

Марина Порошенко приїжджає на публічні заходи зі своїм чоловіком з кортежем з двох автомобілів "Мерседес" класу люкс. Проте у неї є і власний автомобіль – седан Jaguar XF 2008 року.

А от екс-воротар київського "Динамо", а нині депутат Київради Олександр Шовковський пересувається на джипі Range Rover. До цього у зірки українського футболу було ще кілька англійських автомобілів – седан і позашляховик від Jaguar. Однак найбільше Шовковський любить мотоцикли. У власності у нього є байк марки Harley-Davidson, на якому він бере участь у мотопробігах і байкерських вечірках.

Ще царський пароплав відігравав неабияку роль у підтримці боєздатност ЧФ: Знищення "Комуни" може завдати найбільшої шкоди флоту РФ - Forbes

середа, 24 квітень 2024, 4:42

Це був найстаріший діючий військовий корабель у світі, що виконує завдання на передовій лінії. Як пише Forbes, поки незрозуміло, наскільки серйозні пошкодження, але навіть помірна шкода може вивести судно з ладу на місяці або роки. "Це особливо поганий...

Українофобка Марджорі Тейлор Ґрін "торпедована в корму": Трамп неочікувано похвалив спікера Джонсона

середа, 24 квітень 2024, 3:25

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп публічно похвалив спікера Палати представників Майка Джонсона після ухвалення законопроекту про допомогу Україні. . Як пише The Guardian, він нагадав, що республіканці мають у Палаті представн...