​Кличку приготуватися: Ткаченко подав декларацію як кандидат на посаду голови КМДА

Народний депутат з фракції "Слуга народу" і колишній гендиректор телеканалу "1+1" Олександр Ткаченко подав декларацію як кандидат на посаду голови Київської міської державної адміністрації. Відповідний документ оприлюднено на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК), передають Патріоти України.

Ткаченко у своїй декларації про доходи за 2018 року в графі “Місце роботи” вказав КМДА, а посаду, на яку претендує – “голова”.

Зазначимо, що в середу, 9 жовтня, відбудеться засідання Кабінету міністрів, на якому можуть підтримати кандидатуру Ткаченка та внести подання про його призначення президенту.

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...