Кличку теж пропонував купити: Власник "Епіцентру" продає маски і захист з гуманітарного рейсу "Мрії", який зустрічав Зеленський

Олександр Герега запевняє, що наявні товари мають європейський та український сертифікати якості, а також обіцяє зробити знижку при замовленні великої партії.

Олександр Герега. Фото: Українська правда.

Народний депутат Олександр Герега запропонував меру Києва Віталію Кличко та депутатам Верховної Ради закуповувати медичні товари протиепідемічного призначення в його компанії “Епіцентр К”. Відповідний лист Гереги опинився у розпорядженні журналістів, передають Патріоти України.

У своєму листі Герега нагадує київському градоначальнику про те, що на минулому тижні літак “Мрія” доставив в Україну велику партію товарів протиепідемічного призначення. Депутат запевняє, що наявні товари мають європейський та український сертифікати якості, а також обіцяє зробити знижку при замовленні великої партії.

У коментарі виданню представниця компанії, яка була вказана в листі як Ольга Анатоліївна підтвердила, що в “Епіцентр К” дійсно можна придбати такі товари.

“Ми купуємо і продаємо все це в торгових центрах. Ми також допомагаємо всім, кому потрібно купити даний товар, тому що дійсно цей товар зараз дефіцитний. Він у нас є в наявності в торгових центрах, тому є така розсилка. Якщо вам потрібно, то ви до мене звертаєтеся, я вам кажу, який товар, яка ціна і де в торговому центрі ви можете все це придбати”, – сказала вона.

Інший представник, чиє ім’я було вказано у листі, Віктор Олексійович повідомив, що він відповідає за групу антисептиків і дезінфекторів, а їх у томі вантажі, який привезла “Мрія” не було.

У свою чергу помічниця Гереги Ольга Григор’єва заявила журналістам, що лист на ім’я Кличка був єдиним і вийшов “помилково”. При цьому вона пообіцяла розібратися в події. Між тим ряд депутатів ВР повідомили виданню, що подібні листи від Гереги отримали ряд нардепів. За словами співрозмовників, “листи приходять всім на депутатські скриньки”.

"Небезпечні слова": Кремль налякали заяви Макрона і Кемерона про війська в Україні та удари по РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:30

Прессекретар російського правителя Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі стурбовані та вважають "небезпечними" і такими, що "нагнітають напруженість" останні заяви президента Франції та очільника МЗС Великої Британії щодо можливої присутн...

Ворог стягує сили! До 500 тисяч військових: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася, - Павлюк

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:22

Чисельність російських військ на території України значно збільшилася з 2022 року. На тимчасово окупованих територіях перебуває від 510 000 до 513 000 російських військовослужбовців. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олек...