"КНДР та США не змогли домовитись: чого чекати світу", - Гай

"Кім Чен Ин наказав стратити кілька вищих посадових осіб, в тому числі Кім Хек Чхоль, у березні, після того, як вони не змогли досягти угоди з президентом Дональдом Трампом на другому саміті між лідерами США і КНДР. Також повідомляється, що ще один високопоставлений чиновник, перший заступник Кім Чен Ина - Кім Ен Чхоль - був засуджений до каторжних робіт", - пише у своєму блозі Мирослав Гай, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Нагадаю, що КНДР, не дивлячись на всі обіцянки продовжила свою ракетну програму. Довкола РФ формується коло країн аутсайдерів із недемократичних міллітарізованих режимів, що сповідають ідеї протистояння із Заходом.

Додайте до цієї компанії терористичні організації, на зразок Хамасу, з якими на днях відбулися перемовини у Москві і стане зрозуміло, що Росія не зважатиме на санкції, бо вона продовжує деструктивні та агресивні дії відносно цивілізованого світу, що мають на меті порушити геополітичну ситуацію на користь майбутньої, Нової Союзної Держави.

"Війна - це продовження політики іншими методами", - писав колись барон Карл фон Клаузевіц. "Політика - це продовження Війни іншими засобами", - відповідають у сучасному Кремлі. І тут виникає певний острах.

Бо ядерна зброя, союзники диктатори і терористичні організації у Россії є, а от відповідальність - ні. Навіть при Радянському Союзі, загрози були менші ніж при Путінській РФ, бо старі комсомольці пам'ятали Світову Війну і більшістю пройшли її на фронті.

А от що робити з тією ситуацією, яка складається зараз, відповіді ніхто не дає. Хіба що показувати адептам "можемо повторити" та "ядерного попілу" серіал Чорнобиль, та боюся, що із появою "суверенного російського інтернету" його подивляться здебільшого ті, хто і так не хоче війни. Росію ж Путін продовжить переводити на "воєнні рейки" та готувати до того, що росіяни "як мученники одразу в Рай, а вони(Захід) просто здохнуть", бо "Навіщо нам такий світ, в якому не буде Росії".

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

"На увесь фронт у них не вистачить сил": Росія може готувати відволікаючий удар для відтягнення сил ЗСУ, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:24

Окупаційні війська Росії можуть готувати новий удар для відволікання, щоб відтягнути Сили оборони України і здійснити потужний наступ на іншому напрямку. Про це в ефірі телемарафону розповів керівник Центру військово-правових досліджень, експерт Олекса...