КНДР відповіла на звинувачення в поставках зброї ПВК "Вагнера" та згадала про "злочини США"

Північна Корея спростувала повідомлення про постачання своєї зброї до Росії і звинуватила США у "злочинних діях" щодо озброєння України. Відповідну заяву Міністерства закордонних справ країни поширило північнокорейське державне інформагентство ЦТАК, передають Патріоти України.

"Інтриганське повідомлення японських ЗМІ про те, що наша країна надала Росії військові вантажі, – це зовсім незграбний і безпідставний піар-хід, який безглуздо оцінювати і коментувати", – йдеться в заяві.

У Пхеньяні наполягають на тому, що жодних збройових угод між КНДР і Росією не існує. Північнокорейський МЗС вважає, що "безпідставні версії про збройові угоди" між двома країнами "фабрикує ряд нездорових сил".

"Міжнародне співтовариство (...) має сфокусуватися на злочинних діях США, які масовано закачують в Україну різні види смертоносних збройних оснащень і породжують криваву трагедію і руйнування в цій країні", – йдеться в заяві.

Північнокорейське МЗС також зазначило, що російський народ здатен "захищати безпеку і територіальну цілісність своєї країни без чиєїсь військової допомоги".

Великий промах: Фортифікацію треба будувати так, як росіяни побудували "лінію Суровікіна", - експерт

понеділок, 20 травень 2024, 18:42

Якби Україна побудувала лінію оборони так, як це зробили російські окупанти, "це було б дуже непогано". Про це "Еспресо" сказав ветеран російсько-української війни, майор Нацгвардії у відставці Олексій Гетьман. У цьому контексті він нагадав так звану "...

Квитки в пекло: Прикордонники показали, як вночі знищують росіян на Сіверському напрямку (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 18:30

Сили оборони України на Сіверському напрямку в нічний час доби знищили групу росіян. Цей процес вдалося зафіксувати на відео. . Зазначається, що це результат роботи прикордонників із бригади "Помста". "Добірка точних нічних скидів по окупантах", - пов...