Кобзон давно чекає! Порушення зору та оніміння язика: Стало відомо про різке погіршення здоров'я Путіна

З'явилася чергова інформація про нібито погіршення стану здоров'я Володимира Путіна, який потребував медичної допомоги. Про це повідомив телеграм-канал "Генерал СВР". Автор акаунту, на який вже підписані понад 374 тисячі інтернет-користувачів, заявляє, що отримує інформацію з джерел, близьких до адміністрації російського президента, передають Патріоти України.

За неофіційною інформацією, путін звернувся за медичною допомогою через сильний головний біль, порушення зору, оніміння язика і часткову втрату чутливості в правій руці та нозі. Бригада лікарів мала оглянути лідера кремля, виписати ліки і порекомендувати принаймні кілька днів відпочинку.

Стан російського президента стабілізувався, і лікарі не бачили причин для подальшого занепокоєння. «Більше стурбовані ситуацією родичі президента, у яких стрімке погіршення здоров'я володимира путіна викликало нервову реакцію, близьку до паніки», — повідомляє «Генерал СВР» і додає, що у російського президента раніше було діагностовано онкологічне захворювання (цю інформацію підтверджувала й американська розвідка).

Кажуть, що путін проігнорував прохання лікарів і взяв участь у нараді з військовими, де йому доповіли про ситуацію на фронті в Україні. Не почувши чіткої відповіді на запитання, коли російські солдати візьмуть під контроль Бахмут, президент рф, за чутками, засмутився і терміново завершив зустріч.

Новини про нібито погіршення стану здоров'я кремлівського фюрера почали множитися з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну. Кілька місяців тому це питання порушив речник Кремля дмитро пєсков. Він запевнив, що путін здоровий, і звинуватив США та Україну в поширенні чуток, які свідчать про протилежне.

Виписали квитки на концерт Кобзона: ГУР вдарило по скупченню росіян на Запорізькому напрямку (відео)

середа, 15 травень 2024, 17:58

Українські розвідники вдарили по скупченню особового складу окупантів на Запорізькому напрямку. Також знищено техніку та склад ворога. "Бійці спецпідрозділу ГУР МО України "Кабул 9" продовжують спопеляти ворожу техніку за допомогою FPV-дронів та псуват...

Стріляли кілька разів: На прем'єр-міністра Словаччини Фіцо скоєно замах. Той у важкому стані

середа, 15 травень 2024, 17:29

Прем'єр-міністра Фіцо поранили в місті Гандлова після засідання уряду. Про це повідомило видання Denník N у середу, 15 травня. Вказано, що кілька пострілів пролунало перед місцевим Палацом культури, коли Фіцо вийшов до народу. . "За словами свідків, я...