"Кобзон все одно наздогнав": Окупант вижив на війні в Україні, але загинув у ДТП вдома (фото)

Російського окупанта, який вижив на війні в Україні, вдома наздогнала карма. Він потрапив у ДТП, після чого його вбило струмом. Про це у своєму Facebook із посиланням на російські ЗМІ повідомив блогер-розслідувач, волонтер InformNapalm Іраклі Комахідзе, передають Патріоти України.

За його словами, росіянин потрапив в аварію через 10 днів після повернення з України – в'їхав в електроопору, але вижив. "Позвонил мамаше и похвастал что живой, через некоторое время решил открыть капот обгоревшей машины и тут его ударило током (нагнал Кобзон)", – розповів про безглузду смерть окупанта Комахідзе.

Як розповів слідчий, що перебував на місці ДТП, в задній частині машини після короткого замикання сталося займання, пишуть росЗМІ. "Коли автомобіль загасили, винуватець ДТП, розпиваючи спиртне, продовжував перебувати поблизу свого автомобіля і в якийсь момент зачепив електропровід, що впав", – повідомив слідчий.

Тож, варто зазначити, що смерть російського солдата стала такою ж безглуздою, яким було і його життя. Батьки не отримають навіть "Ладу".

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...