Кофту Зеленського з легкої руки Бориса Джонсона продали на аукціоні за рекордну суму - кошти передадуть на потреби України (фото)

У Лондоні на аукціоні зі збору коштів на потреби України продали флісову кофту президента Володимира Зеленського, яка була на ньому під час зустрічі з Борисом Джонсоном у Києві, передають Патріоти України.

Ми вже детально розбирали образ президента Зеленського в день тієї знаменної зустрічі. На Зеленському була оливкова кофта на блискавці з флісом, ціна якої становить 383 гривні, футболка-хакі за 200 гривень, кросівки Saucony jazz camo, вартістю 1959 гривень, тактичні штани Rip Stop Dark за 1010 гривень.

Вбрання, обране для зустрічі з британським політиком, коштувало главі країни близько 120 доларів, це приблизно 3530 гривень.

Тепер видання The Telegraph повідомляє, що флісова кофта Зеленського пішла з молотка за 90 тисяч фунтів стерлінгів (понад 111 тисяч доларів). Початкова ціна лота становила 50 тисяч фунтів стерлінгів (майже 62 тисячі доларів).

Як пише видання, перед початком аукціону виступив добрий друг України – Борис Джонсон. Він заявив, що ціна на одяг має бути набагато вищою за її стартову ціну в 50 000 фунтів стерлінгів і закликав учасників торгів не скупитися.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали:

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...