"Когда уже эта мерзость закончится? Они просто молятся за то, чтобы … я наконец приехал": Безруков розповів, як жаліє своїх глядачів в Україні, котрі жахливо страждають під ярмом "хунти"

Одіозний Сергій Безруков, популярний колись і в Україні актор театру і кіно, відзначився новим висловлюванням про Україну і її жителів. В інтерв'ю на YouTube-каналі «Антоніми» оспівувач Володимира Путіна, заявив, що нібито часто отримує від своїх українських шанувальників листи, в яких ті скаржаться на життя в рідній країні, зазначають Патріоти України.

Зокрема, за словами Безрукова, від українців він часто чує, що їм нібито набридло все те, що відбувається в Україні. Точніше, як стверджує рашист, жителі нашої країни ненавидять свою владу і «миротворців».

«Мне жалко поклонников, которые мне до сих пор пишут, когда уже эта мерзость закончится. Они просто молятся за то, что бы наконец это все закончилось, чтобы я наконец туда приехал», - высказался актер.

До слова, Сергій Безруков був внесений в базу «Миротворець» за незаконне відвідування анексованого Криму.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...