Кого не вбили, той утік: ЗСУ розбили свіже підкріплення росіян

Українські військові завдали удару по позиціях росіян на тимчасово окупованій Харківщині та розбили новоприбуле підкріплення із колишніх засуджених. Внаслідок удару близько сотні із них зазнали різних поранень, зокрема й смертельних, а ще 80 - втекли з позицій, передають Патріоти України.

Як йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ станом на 18:00, російські окупанти продовжують зазнавати великих втрат у живій силі. Зокрема, за даними Генштабу, до одного з підрозділів російських окупаційних військ на тимчасово захопленій території Харківської області протягом тижня для посилення прибуло близько півтисячі колишніх засуджених громадян РФ.

"Після завдання вогневого ураження Силами оборони України по позиціях противника, близько 100 осіб з числа новоприбулого підкріплення зазнали поранень різного ступеня важкості, зокрема, і не сумісних з життям", - йдеться у повідомленні.

Крім того, близько 80 новоприбулих окупантів самовільно покинули свої позиції після цієї атаки.

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...