Кого тепер саджатиме в клітку? Скандальний президент футбольного клубу балатується до Верховної Ради

Президент футбольного клубу "Інгулець" вирішив балотуватися до Верховної РадиЕпатажний президент фіналіста Кубка України "Інгульця" Олександр Поворознюк збирається балатуватися в депутати. На сайті ЦВК вказано, що Олександр Поворознюк є самовисуванцем. А одномандатний виборчий округ №103, на якому він висувається, включає місто Олександрія, а також Долинський, Олександрійський, Петрівський, Устинівський райони Кіровоградської області, зазначають Патріоти України.

Варто нагадати, що Олександр Поворознюк є генеральним директором ТОВ "Агрофірма П’ятихатська" та президентом футбольного клубу "Інгулець". У 2019 році команда, як яка представляє Першу лігу, сенсаційно дійшла до фіналу Кубка України.

"Я твердо вирішив йти в народні депутати, тому що у мене є знання і досвід в будівництві з нуля агрофірми "П'ятихатська", футбольного клубу "Інгулець" і багатьох інших речей. Я думаю, що своїм прикладом ми покажемо, як потрібно працювати в країні.

Я туди йду не для того, щоб сховатися в парламенті, я буду першим, хто проголосує за зняття депутатської недоторканності. Я хочу прийти туди, щоб мені не було соромно перед моєю мамою, якій я пропоную гроші, а вона їх не хоче брати.

Вона каже, що 44 роки пропрацювала дояркою, і держава повинна платити справедливу пенсію. Де ця справедлива пенсія? Таке відчуття, що у наших депутатів немає батьків, і ніхто з них не працював на такій важкій роботі, як моя мама.

Я ніколи в житті не боровся за владу, завжди боровся тільки за справедливість. Іду до Верховної Ради, щоб домогтися справедливого рівня життя, щоб всі жили більш-менш однаково", - сказав Поворознюк.

В таку клітку президент " Інгульця" приготвував для фанів " Металіста 1925"

Можна собі уявити настрої у Кремлі: Через загрозу санкцій США Китай вперше за півтора роки скоротив експорт до Росії , – Bloomberg

четвер, 18 квітень 2024, 6:23

Китай залишається головним постачальником стратегічних товарів необхідних для продовження війни проти України. Експорт товарів з Китаю до Росії у березні впав вперше з середини 2022 року після погроз США розширити санкції проти китайських компаній. За ...

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...