Кокаїновий Кремль: Ейдман розповів, хто з пропагандистів та правлячої верхівки РФ вживає кокаїн

"Те, що Антон Красовський сидить на кокаїні, було видно неозброєним оком щодо будь-якого його виступу, тепер це підтвердило розслідування "Медузи". Він такий, звісно, там не один. Я знав, ще працюючи політтехнологом у Москві в нульові, що на кокаїні сидить більшість пропагандистів та значна частина правлячої верхівки. Це істотно впливає на їхню поведінку", пише соціолог Ігор Ейдман, передають Патріоти України, і продовжує:

"Кокаїн, як відомо, дає абсолютно на "голому місці" відчуття крутості та переваги, самовпевненої сміливості, нервового куражу. Поводиться і виглядає такий персонаж часто смішно і шкода, а почувається при цьому "королем світу". Часте вживання кокаїну, як пишуть у медичних довідниках, може призвести до "злісного збудження, вчинення насильницьких дій, у тому числі пов'язаних із захистом від уявного переслідування".

Нічого не нагадує? Путінська пітерська мафія ще в 90-ті займалася контрабандою кокаїну. Наприклад, одну тонну цієї речовини вони просто відкрито викрали в інших наркоторговців під виглядом поліцейської операції, а потім штовхнули наліво. Про це є багато інформації в інтернеті. Ну а про склад кокаїну в російському посольстві в Аргентині знають, мабуть, усі.

Так ось, вони не лише багато років барижать кокаїном, вони самі його активно вживають. Про те, що Жириновський сидить на коксі, у навколополітичній тусовці всі знали ще з початку 90-х. Соловйов теж давно відомий кокаїніст. Кокаїн допомагає йому завжди бути на зводі, годинами нести злісну ахінею в ефірі. Судячи з агресивно-самовпевнених маніакальних постів та виступів, швидше за все, сидить на коксі подружка Красовського Маргарита Симоньян, Марія Захарова, та й сам колишній потішний президент Медведєв. Ні, з горілки таке не навернеш, тільки під коксом з горілкою – багато кокаїністів поєднують кокаїн з алкоголем. Не знаю чи сидить сам Путін на кокаїні, але діє, говорить і смикається він останнім часом як кокаїніст на стадії психозу, що розвивається".

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...