"Кохана, я поїхав на роботу": Дружина міністра оборони України розповіла, як дізналася про початок війни

Після початку вторгнення Росії в Україну життя телеведучої й дружини міністра оборони України Олексія Резнікова Юлії Зорій розділилося на "до" та "після" війни. Вона розповіла, як дізналася про напад РФ на нашу державу, й що сказав їй чоловік. У інтерв'ю журналу Viva Зорій зазначила, що зараз їй, як і усім українцям, дуже важко. Багато емоцій вирує у серці й розривають його на шматки, передають Патріоти України.

"Кохана, я поїхав на роботу. Він розпочав війну" – цими словами рано-вранці моє життя змінилося назавжди. На "до" та "після" війни", – пригадала телеведуча.

З перших днів вторгнення РФ в Україну вона надає допомогу на гарячій лінії психологічної підтримки. На день приймає близько 5-6 дзвінків, іноді менше. Вони тривають від 20 хвилин до години, залежно від запиту і стану людини.

"В перші дні війни дзвінків було дуже багато, потім відбулося незначне затишшя, а згодом знову шквал дзвінків. Але цьому теж є пояснення. Ми розуміли, чому так відбувається. Спочатку люди дзвонили, бо були розгублені і дуже налякані. Вони не знали, що їм робити, як правильно вчинити в цій ситуації. Як врятувати своє життя. Пізніше переважна більшість людей телефонувала, бо почувалася винною… Люди страждали від того, що вони недостатньо корисні, недостатньо ефективні, що могли б більше і краще допомогти", – розповіла дружина міністра оборони.

Зорій зазначила, що найважчі дзвінки були ті, коли люди або втрачали своїх близьких, або надовго обривався зв’язок із ними. Телеведуча додає, що війна змінила її повністю: багато чого переосмислила, переглянула пріоритети.

"Все важливе колись, до війни, стало абсолютно незначущим зараз. Я точно знаю, що сьогодні я краща за себе вчорашню. У щоденних молитвах я обіцяю Богу, що ми всі стали краще. Дуже не хочеться підвести його в цих обіцянках...", – наголосила Зорій.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...