Коханий загинув на війні, батьків шукають під руїнами: Дівчина з Дніпра, яка дивом вижила в ванній, розповіла про ракетний удар росіян

У Дніпрі у результаті ракетного удару РФ по житловій багатоповерхівці 14 січня постраждала дівчина Анастасія, яка у вересні втратила на війні коханого. Нині потерпіла у лікарні і хоче лише одного, щоб знайшли її батьків, які, найімовірніше, все ще перебувають під завалами розбомбленого росіянами будинку. Їхня доля невідома. Про це дівчина написала в Instagram, передають Патріоти України.

Я не маю слів, в мене нема емоцій, я нічого не відчуваю окрім великої пустоти всередині. За її словами, наразі вона не знає, де її батьки. На момент ракетного удару РФ вони були на кухні, втім її вже немає. Також рознесло ванну, коридор й комор.

"Мене накрило дверима в ліжку, частина кухні в кімнаті, ванної, кухні, коридору і коморки ("хз", як "кладовка" на рідній буде) немає, там прірва і я бачу інші частину під'їзду, чужого під'їзду. Він зберіг, я майже ціла, незважаючи на рану на голові і голі обдерті ноги.

Я не знаю, де батьки. Кажуть, що бачили живими, я впевнена, що вони були на кухні, якої вже нема. Рятуватись я не хотіла, хотіла, щоб знайшли батьків. Розумію, що Річарда вже нема. Він навряд чи вижив. Згадую дурні жарти батька сьогодні, як з мамою сьогодні фоткали цуценят. Їли мамин Удон", - ділиться дівчина.

Анастасія додає, що відтоді, як загинув її коханий Влад, вона не жила, а існувала увесь час, намагалась змиритися з втратою. Каже, що відчувала, що коханий-Захисник буде її оберігати. "Я стала популярною, хоча і не хотіла цього, майже кожен паблік мене публікує. А я хочу до батьків. Мені боляче. Чи я існую взагалі?", - додає вона.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...