"Коктейль зі страху та невпевненості": Екс-депутат Держдуми розповів про настрої в апараті Путіна через війну в Україні

В апараті президента Росії Володимира Путіна через широкомасштабну війну в Україні "коктейль зі страху та невпевненості", повідомляють Патріоти України.

Представники влади РФ напружені та чекають на те, як закінчиться війна, і "десь у мозочку вони розуміють, що розв'язка може бути найневдалішою", розповів колишній депутат Держдуми, кандидат юридичних наук Марк Фейгін в інтерв'ю журналісту та засновнику видання "Гордон" Дмитру Гордону.

"Узагалі в апараті такий коктейль зі страху та невпевненості, я б сказав. Це таке роздратування-невпевненість.

"Заради чого все? Нас орієнтували, що ми злодії, корупціонери, ми збагачуємося, створюємо систему незмінної влади заради ось цієї станової держави та нашого особистого добробуту. Щоб ми могли жити у безпеці, не повторюючи помилок минулого - починаючи від соціалізму і закінчуючи сталінськими репресіями. Але ми тримаємо жорстко владу, щоб і далі жити, як ми хочемо. А для чого зараз ми живемо?" - назвав співбесідник питання, які, на його думку, порушують представники влади Росії.

Фейгін вважає, що представникам російської влади обіцяють збудувати "успішний напівконцтабір".

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...