Колаборант Сальдо спробував пригрозити Кишиневу за удар по мосту в Чонгарі, у Молдові відповіли

Українець-зрадник, гауляйтер окупованої Херсонщини Володимир Сальдо пообіцяв "дуже серйозну відповідь" за атаку по Чонгарському мосту. Він озвучив відповідне "попередження" заїкаючись, крім того, пригрозив не лише Україні, а й Молдові. Цей ролик колаборант записав уранці 22 червня, передають Патріоти України.

Так званий тимчасово виконуючий обов'язки "глави Херсонської області" заявив, що Росії відомі координати мостів на Одещині, а також у селі Джурджулешти – це населений пункт у Кагульському районі Молдови на кордоні з Румунією та Україною.

"Ще один полум'яний привіт. Координати мостів на Одещині, у молдавських Джурджулештах, які були у складі України, але передані на Дунаї режимом Ющенка свого часу ще, – всі ці координати відомі. Тому буде незабаром відповідь дуже серйозна", – сказав Сальдо.

Тепер від посла РФ у Молдові вимагають пояснень заяви гауляйтера Херсонської області Володимира Сальдо про удари по їхній країні. У Міністерстві закордонних справ заявили, що рішуче засуджують нещодавні заяви представника РФ на українській окупованій території, в яких їхній країні загрожувала безпосередня загроза, пише TWR Moldova.

"Подібні заяви абсолютно неприйнятні. Ми не потерпимо таких виразів, спрямованих проти Республіки Молдова. Міністерство закордонних справ та європейської інтеграції викличе в екстреному порядку главу дипломатичного представництва Російської Федерації в Республіці Молдова із запитом відповідних пояснень", - йдеться в заяві МЗС.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...