Колаборант Волик встав не з тієї ноги: Федоров розповів подробиці ранкового вибуху у Мелітополі

Колаборант Волик встав не з тієї ноги. Федоров розповів подробиці ранкового вибуху у Мелітополі

Зранку 6 грудня у Мелітополі біля під'їзду колаборанта Миколи Волика пролунав потужний вибух. Про це повідомляє у Telegram мелітопольський міський голова Іван Федоров, передають Патріоти України.

"Ранковий вибух у Мелітополі - просмаження чергового колаборанта. Не з тієї ноги встав Микола Волик", - написав він. Федоров зазначив, що Волик до повномасштабної війни Росії проти України очолював місцеву ланку соціалістичної партії, а також був депутатом Мелітопольської районної ради.

Після окупації Мелітополя чоловік став активним поплічником місцевих гауляйтерів. "О 6 ранку було гучно біля під’їзду зрадника. На місце вибуху одразу ж приїхали швидкі. Вірогідно "рускій мір" відвернувся від колаборанта. Уточнюємо інформацію наскільки сильно підсмажився", - додав Федоров.

Рано вранці мер Мелітополя повідомляв про потужний вибух, який чуло півміста.


Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...