Колега прем'єр-міністра України звинуватив Зеленського у прикрому провалі і образі Китая, Мендель відповіла

Анатолій Амелін вважає, що необхідно призначити посла у КНР і торгового представника.

Україна ризикує втратити великі інвестицій Китаю. Про це заявив засновник «Українського інституту майбутнього» Анатолій Амелін, передають Патріоти України.

За його словами, український президент не привітав китайського лідера з Днем незалежності, а комунікація на офіційному рівні – відсутня. Експерт вважає, що необхідно призначити посла КНР і торгового представника.

В Офісі президента заперечують погіршення українсько-китайських відносин. Про це написала прес-секретар президента України Юлія Мендель, коментуючи заяву. Вона додала, що Україна високо цінує відносини з Китаєм.

«Дякуємо за пильну увагу до українсько-китайських відносин…Відповідати на всі пункти зараз довго. Проте ось спростування вашого першого пункту про те, що нібито, Україна не привітала Китай з Днем незалежності. Привітання було відправлено 1 жовтня, як і належить», – написала Мендель.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...