"Колеги" погрожували вбити: Розвідник "ДНР" втік від своїх та потрапив до рук СБУ (фото)

Контррозвідники СБУ затримали на Донеччині учасника незаконних збройних формувань ОРДЛО, який намагався таємно перетнути лінію розмежування. Про це повідомляє прес-служба СБУ, передають Патріоти України.

Затриманий - уродженець Мирнограду Донецької області, він входив до складу угруповань бойовиків "Оплот" та "Схід". Він займався розвідувальною діяльністю, збираючи дані про позиції та переміщення підрозділів ЗСУ на території регіону.

Спробу незаконно проникнути на територію України чоловік пояснив своїм конфліктом із ватажками бойовиків та погрозами фізичної ліквідації.

Затриманому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній групі або терористичній організації) УКУ. Перевіряється інформація про його причетність до діяльності російських спецслужб.

Зеленський звільнив топ-чиновника СБУ

середа, 1 травень 2024, 22:20

Іллю Вітюка звільнено з посади начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Служби безпеки України. Про це йде мова у відповідному указі президента Володимира Зеленського від 1 травня 2024 року, п...

Швейцарія скасувала концерт відомої пропутінської співачки

середа, 1 травень 2024, 21:16

У швейцарському Люцерні скасували концерт російської оперної співачки Анни Нетребко, запланований на 1 червня. Про це повідомляє Swissinfo в середу, 1 травня, передають Патріоти України. Представники концертної зали KKL, в якому мав відбутися концерт Н...