Колеги стурбовані: Члени ВРП приходили в Офіс президента напередодні розгляду відсторонення судді Вовка

Член Комісії Андрій Козлов відповів, що нічого не знає про такі зустрічі.
Павло Вовк. Фото: соцмережі.

Члени вищої ради правосуддя Володимир Говоруха і Андрій Овсієнко приходили в Офіс президента напередодні розгляду клопотання про відсторонення від посади колишнього голови Окружного адмінсуду Києва Павла Вовка і судді Ігоря Погрібніченка. Про це йдеться у відповіді ВРП на запит Слідство.Інфо, передають Патріоти України.

Повідомляється, що члени ВРП відвідали Офіс президента з метою обговорення “питань судово-правової реформи”. Дану інформацію прокоментували у створеній президентом Володимиром Зеленським Комісії з питань правової реформи.

Зокрема, журналісти поцікавилися у членів Комісії, чи дійсно вони 14 і 15 серпня зустрічалися в Офісі Президента з представниками ВРП і обговорювали «питання судово-правової реформи». Член Комісії Андрій Козлов відповів, що не знає про такі зустрічі.

“Вперше чую. Якщо зустрічі відбувалися, то мене на них явно не запрошували … Якщо таке було, то це був чийсь дивний переговорний майданчик”, – сказав він.

Відпрацювали влучно: Розвідники знищили техніку та польовий склад РФ на Запорізькому напрямку (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 10:57

Українські розвідники знищили до десяти одиниць техніки та польовий склад російських військових. Такі результати ГУР показало лише за дві доби, передають Патріоти України. "Горять "УАЗи" і "КамАЗи", пікап з туреллю (турельна установка, - ред), бензовоз...

Бояться намірів Путіна: Країни Балтії будують укріплення на кордоні з Росією, - Financial Times

четвер, 18 квітень 2024, 10:50

Естонія значно зміцнить східний кордон НАТО з Росією. Сотні посилених бункерів буде побудовано як частину нової оборонної лінії для захисту країн Балтії - і, як наслідок, всього західного оборонного альянсу - від нападу Росії, передають Патріоти Україн...