Колективна втеча від бацькіного гніву? У Білорусі раптово зникли директори усіх цукрових заводів

Усі директори раптово відправилися "у відпустку", але зникли на шляху до місця відпочинку.

У Білорусі одночасно зникли директори усіх чотирьох цукрових заводів країни, а також керівник Білоруської цукрової компанії. За даними джерел TUT.BY, справу розслідує Комітет державної безпеки, передають Патріоти України.

Джерела також уточнили, що в рамках цієї справи на минулому тижні затримали 11 осіб. Передбачається, що затримання проводяться в рамках справи про корупцію, проте в КДБ коментарів журналістам не дають.

Видання зазначає, що в п’ятницю, 24 січня, директор Городійського комбінату Михайло Криштапович летів на відпочинок, але літак Мінськ — Мюнхен розгорнули біля Вроцлава. Директора комбінату зняли з борту в Гродно. У той же день стало відомо, що в аналогічну “відпустку” полетів і директор Слуцького цукрорафінадного заводу Микола Прудник, з робочого місця пропав директор Жабинковського цукрового заводу Віктор Миронов, а також «у Мінськ поїхав» Дмитро Єгоров, який очолює завод в Скіделі.

Також наголошується, що фігурантом “цукрової справи” є і керівник Білоруської цукрової компанії Дмитро Кирилов.


Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...