Коломойський назвав міністра, який має зберегти посаду при президенті Зеленському

За словами олігарха, Арсен Аваков - найменш скандальний і найуспішніший міністр президентства Петра Порошенка.

Ігор Коломойський. Фото: ВВС.

Бізнесмен Ігор Коломойський, який збирається повернутися в Україну після інавгурації Володимира Зеленського, в інтерв'ю Bihus.info заявив, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков має залишитися в уряді, який почне працювати при новому президенті, передають Патріоти України.

За словами Коломойського, Аваков - найменш скандальний і найуспішніший міністр президентства Петра Порошенка, який «зробив реформу, що так-сяк працює». «Він якийсь стабілізуючий фактор. Все, що не відбувалося в країні, він немов фундамент якийсь, у мене таке відчуття», - сказав бізнесмен.
Нагадаємо, до заслуг Авакова відносять той факт, що він фактично захистив Харків від сепаратистів. У квітні 2014 року бійці «Ягуара» під його командуванням без єдиного пострілу зачистили будівлю обладміністрації від проросійських бойовиків, поховавши надії Кремля на прихід «русского мира» в Харків. Аваков не приховує своїх хороших відносин з Ігорем Коломойським. При цьому також відомо про конфлікт Авакова з Порошенком. Перед президентськими виборами Аваков обіцяв забезпечити їх проведення в демократичному руслі і дотримав слова. Факт проведення демократичних виборів підтвердили міжнародні спостерігачі. Сам міністр тільки зміцнив свій авторитет, причому як усередині країни, так і на Заході.

Один із пілотів збитого російського Ту-22МЗ загинув, пошуки ще одного тривають, - губернатор Ставропольського краю

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:44

Один із льотчиків збитого російського літака Ту-22МЗ загинув. Про це повідомив губернатор Ставропольського краю країни-агресора РФ Володимир Владимиров у Telegram, передають Патріоти України. "Отримано уточнені дані щодо інциденту з російським військов...

Бо Путіну потрібне "гарматне м'ясо": Росіянам влаштують масову перевірку дітородності

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:30

Російський уряд доручив регіонам перевірити репродуктивне здоров'я росіян на тлі сталого падіння народжуваності. Про це йдеться у виданні "Медвестник", передають Патріоти України. Російське МОЗ спрямувало в суб'єкти рекомендації щодо диспансеризації чо...