Коломойський шантажує Зеленського виведенням "своїх" депутатів зі "Слуги народу": Спливли скандальні подробиці

Олігарх Ігор Коломойський шантажує президента Володимира Зеленського виведенням "своїх" депутатів зі "Слуги народу", пише з посиланням на одного з впливових членів фракції "Українська правда", передають Патріоти України.

Як заявляє співрозмовник видання, таким чином він хоче змусити главу держави під загрозою дострокових парламентських виборів «поділитися владою» з «перевіреними професіоналами». За словами джерела, йдеться про вимогу віддати крісло прем'єра чи віце-прем'єра партнеру Коломойського Ігорю Палиці, який опікується депутатською групою За майбутнє.

«Бєня трохи шантажує Зеленського, що виведе своїх зі Слуги народу і розвалить коаліцію. А замість цього пропонує „посилити“ її за рахунок входження групи За майбутнє», — заявив член СН. Раніше повідомлялося, що сім'я Ігоря Палиці володіє 10% всього нафтового бізнесу групи Приват Коломойського.

На Донеччині російський БПЛА скинув гранату на легковик із людьми (фото)

неділя, 5 травень 2024, 13:40

У неділю, 5 травня, безпілотник із гранатою атакував авто із цивільними у Покровському районі Донецької області. Внаслідок вибуху поранення дістали троє людей: 68-річний чоловік та двоє жінок 49 та 67 років. Про це повідомляє Донецька обласна прокурату...

В ISW пояснили, що стоїть за оголошенням РФ у розшук політичних і військових лідерів України

неділя, 5 травень 2024, 12:30

Оголошення Росією у розшук президента України Володимира Зеленського та ще кількох політичних і військових лідерів є частиною її інформаційної операції з дипломатичної ізоляції країни. Кремль і не думає полишати спроб представити свою неспровоковану аг...