"Коломойський тисне на Зеленського. Ніхто і не приховує, що публікація плівок на руку групі Коломойського серед "слуг народу", - Швець

Олігарх Ігор Коломойський тисне на президента Володимира Зеленського, а не на прем'єр-міністра Олексія Гончарука. Про це Gazeta.ua сказав політичний оглядач Леонід Швець, передають Патріоти України.

"Ніхто і не приховує, що публікація плівок на руку групі Коломойського серед "слуг народу". Вони і самі не приховують.

Насправді, не почули жодного компромату - ніхто нікому не пропонує жодних схем, чи за "хорошу людину", або когось призначити "смотрящим". Все у рамках правил.

Те, що прем'єр каже, що президент Зеленський не дуже розуміється в економіці, так власне Зеленський цього не приховує. А що Гончарук ніби-то каже, що сам не розуміється, то це швидше кокетство.

Сила цих плівок поки що не значуща. Від Гончарука нічого не хочуть. Хочуть від Зеленського - щоб пішов теперішній прем'єр. У Гончарука карт-бланш до жовтня, але якщо президент із ним "душевно поговорить", то той може піти. Тиснуть не на прем'єра, а на главу держави.

Кажуть, Гончарук амбітна людина. При цьому намагається не псувати стосунки з тими, від кого він залежить. В даному випадку - від Зеленського. Поки що не бачу взагалі, що можна знайти на Гончарука, щоб той пішов. Людина не працювала в реальному секторі.

Між Зеленським і Коломойським не відбувається нічого. І саме це не влаштовує другого Здається, що зараз між Зеленським і Коломойським не відбувається нічого. І саме це не влаштовує другого. Змушує, щоб на нього звернули увагу.

Реакція самого прем'єра була надмірною. Можна було взагалі спускати це на гальмах. Але Гонарчук весь час бачить, як шпиняють за відсутність вчасної реакції Зеленського і шпиняють справедливо, тому відреагував майже миттєво.

Прогнози, що цей уряд піде у відставку навесні поки не справджуються. Саме тому Гончарука почали смикати, підштовхувати. Піде чи не піде і хто в уряді, вирішуватиме одна людина - Зеленський", - каже Леонід Швець.

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...