​Коломойський в інтерв'ю російським пропагандистам заявив, що допоможе Зеленському побудувати правильну Україну

Скандальний олігарх і політик заявив, що збирається повернутися на Україну і готовий допомагати переможцю президентських виборів Володимиру Зеленському. Про це повідомляє телеканал НТВ, зазначають Патріоти України.

Наразі Коломойський все ще в Ізраїлі. Повернутися планує після офіційного оголошення результатів виборів. За його словами, перший час після повернення не збирається ні з ким бачитися, а хоче відпочити «у себе в селі під Дніпропетровськом».

Олігарх сказав, що «дуже хотів» перемоги Зеленського на виборах. Запевняє, що всього «один або два рази» допомагав обраному президенту порадами за час передвиборчої кампанії і готовий допомагати і далі, «але це не є масовим явищем».

В команду Зеленського бізнесмен йти не збирається - висловив лише готовність консультувати майбутнього президента

Власні "аналовгонет" скінчились? Російських військових почали навчати на північнокорейських САУ

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 11:30

Країна-терорист Росія продовжує отримувати військову допомогу від інших диктаторських режимів, зокрема, від Північної Кореї. Нещодавно окупанти розпочали підготовку на північнокорейських самохідних артилерійських установках. Загарбники проводять навчан...

Біженці з України теж потраплять під роздачу? У Польщі відбувається хвиля масових звільнень

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 11:28

Кількість звільнених працівників у Польщі продовжує зростати. Про це пише газета Dziennik Gazeta Prawna. Експерти говорять про корекцію на ринку праці, яка може закінчитися не швидко. За даними видання, лише у серпні про майбутні звільнення своїх праці...