Коломойський зробив несподіване зізнання щодо Тимошенко і виборів

Олігарх Ігор Коломойський заявляє, що вони з лідеркою "Батьківщини" Юлією Тимошенко - друзі і він має намір допомагати їй на парламентських виборах, повідомляють Патріоти України.

«Ми з нею в нормальних стосунках... Ми з нею друзі, добре. Якщо вона назвала мене другом, значить, ми з нею друзі», – сказав Коломойський, коментуючи аудіозапис, на якому Тимошенко вітає його з днем народження і називає другом.

Відповідаючи на питання, чи нормально він спілкується з Тимошенко після президентських виборів, олігарх сказав: «Так, і будемо допомагати їй на парламентських виборах».

На уточнювальне запитання, яким чином він буде допомагати Тимошенко, Коломойський пояснив: «Тим, що ціни на рекламу (на «1+1» – ред.) будемо намагатися робити прийнятні для всіх. Тому що їхня партія не дуже багата». Юлія Тимошенко цю заяву наразі не коментувала.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...