​Колона "Нацдружин" з валізами та прапорами рушила на Банкову (фотофакти)

Колона молодиків Білецького та їх прихильників ввечері у вівторок, 9 квітня, прослідувала із Майдану Незалежності до вул. Банкової, зазначають Патріоти України.

За різними даними, в колоні до 250 "дружинників". Вони несли прапори України та реквізит для акції – зокрема, чемодан із надписом «Гройсман – чемодан – вокзал – в’язниця».

Як відомо, у вівторок, 9 квітня, представники Національного корпусу і Національних дружин провели акцію біля Генпрокуратури та інших силових відомств з вимогами покарати винних у розкраданні в оборонній сфері.

Загалом акція зібрала близько 250 активістів, які згодом розділилися на дві колони. Перша сходила до ГПУ, потім до МВС і пішла до Банкової. Інша частина мітингувальників планує йти до СБУ, а потім теж під Адміністрацію президента.

Станом на 19:15 за інформацією "Інтерфакс-Україна", на вул. Банковій зібралося близько 200 активістів "Нацкорпусу", які раніше колоною пройшли до будівель правоохоронних органів. На імпровізованій сцені тривають виступи організаторів акції.

У Адміністрації активісти роздають повітряні кулі з перекресленим рилом свині. Також вони спорудили інсталяцію з валіз, на яких написано прізвища представників чинних органів влади, зокрема і президента Петра Порошенка.

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...