Колона спалена в нуль: Українські захисники знищили окупантів, які мали підсилити розбиті підрозділи (відео)

Збройні сили України знову завдали втрат російських окупантах. Українські захисники знищили загарбників, які мали посилити розбиті підрозділи, передають Патріоти України.

Воїни ЗСУ спалили цілу колону військових злочинців РФ."Ішла до к*цапська колона на посилення знекровлених підрозділів в одному з напрямків і не дійшла", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що бійці ЗСУ знищили ворога за 15 хвилин. В результаті колона російських окупантів була спалена в нуль. "Ці свин*собаки зламалися, везіть інших", – додали в Страткомі ЗСУ. На кадрах показано безліч робочої техніки армії РФ, яка загрузла в болоті. "Ось він "рускій мір". Зрештою, їхати далі нікуди", – каже голос українського захисника за кадром.

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...

Новим командувачем ОК "Південь" став випускник Військового коледжу армії США: Що про нього відомо

вівторок, 16 квітень 2024, 20:42

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-лейтенант Олександр Павлюк відрекомендував особовому складу оперативного командування "Південь" ЗСУ нового командира – бригадного генерала Геннадія Шаповалова. Про це пресслужба ОК "Південь" пов...