Колони ворожої техніки щодня проходять через Мелітополь, вчора помітили специфічну, - мер Федоров

Щодня біля Мелітополя та безпосередньо через місто проходять три – чотири колони ворожої техніки. 28 липня там помітили специфічну техніку – останню модифікацію Бук-М2. Активний прихід військової техніки мелітопольці спостерігають вже червертий день. Про це заявив мер Мелітополя Іван Федоров 29 липня в ефірі телеканалу "Рада", повідомляють Патріоти України.

У кожній колоні до 30 одиниць техніки

"Вже 4-ий день ми спостерігаємо військову техніку, що проходить транзитом через Мелітополь. Це 3 – 4 колони щодня. росіяни йдуть як через центр міста, так і по околицях", – розповідає Іван Федоров.

У кожній колоні від 20 до 30 одиниць техніки. Це різного виду озброєння: від танків до бойових машин десанту та піхоти, броньоване озброєння та піхотні війська. Усе йде в бік Херсона та Криму. Ворожі війська також стягують техніку з боку Донбасу. Маріуполя та Бердянська.

окупанти бояться ЗСУ на Півдні

російські військові почали посилювати свої позиції на Херсонщині через те, що ЗСУ постійно завдають ударів по їхніх складах з технікою та боєприпасами. Загарбники зрозуміли, що ЗСУ цілеспрямовано хочуть деокупувати Херсонщину. Тому намагаються покращити своє становище, щоб не втратити позиції.

Чи можливий новий український наступ: Експерт оцінив ситуацію на фронті

субота, 27 квітень 2024, 11:30

В України зараз з'явиться артилерія, боєприпаси і росіяни знають, що це буде десь протягом цього місяця. Тож вони намагатимуться якнайшвидше реалізувати якісь завдання. Про це в ефірі "1+1" заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти У...

Оце так: У США визнали, що новітні ракети, які отримала Україна, не виправдали себе

субота, 27 квітень 2024, 10:52

У Сполучених Штатах Америки визнали, що новітні ракети, які вони передали Україні, не виправдали себе в умовах нашої війни. Ймовірно, йдеться про малогабаритні високоточні боєприпаси GLSDB, передають Патріоти України. . Про це під час безпекового фору...